Opinie

Dodaj opinię w Google:

Lub na naszej stronie:

Dodaj opinię

 
 
 
 
 
 
Adres e-mail nie będzie publikowany.
34 wpisy.
Sebastian Treder napisał/a 2 lipca, 2024
Chciałbym wyrazić moje najgłębsze podziękowania dla zakładu pogrzebowego "Róża" za profesjonalną obsługę oraz piękną oprawę florystyczną podczas ostatniego pożegnania naszej śp. Babci. Państwa zaangażowanie i troska w dopełnieniu wszystkich formalności sprawiły, że ten trudny czas stał się nieco bardziej spokojniejszy.
Sylwia z rodziną napisał/a 29 maja, 2024
Mam bardzo wysoką opinie na temat zakładu pogrzebowego Róża, nie było dla niech problemem przy okazji pogrzebu poprawić pomnik a zrobili to z samej tylko dobroci serca. Teraz jest już tak niewiele firm którym się chce pomagać, bardzo wam dziekuję i polecam!
Iwona Andersen napisał/a 17 maja, 2024
Dziękuję bardzo za profesjonalny i elegancki pogrzeb mojego męża w dniu 15 maja 2024 roku. Począwszy od przywiezienia zwłok, przez kremację aż do pogrzebu firma z pełną fachowością spełniała moje prośby. Pani Karolina z biura na Witomińskiej , z empatią i zrozumieniem przedstawiała mi propozycje dotyczące ceremonii kremacji i pogrzebu. Sama uroczystość z przepiękną oprawą i wspaniałym mistrzem ceremonii, Panem Tadeuszem-pełna klasa! Wielu uczestników pogrzebu, po raz pierwszy w życiu uczestniczyło w świeckiej ceremonii pochówku i przyznali, że byli bardzo mile zaskoczeni. Mistrz ceremonii urzekł ich swoim głosem, dykcją, wierszami i przepiękną grą na trąbce. W całej ceremonii dla eleganckiej załogi Róży najważniejszy był żegnany człowiek.
Natalia Mazur napisał/a 12 stycznia, 2024
Zakład pogrzebowy zasługuje na najwyższe pochwały za piękną oprawę florystyczną, która dodaje uroku i godności każdej ceremonii pogrzebowej. Kwiaty zostały starannie dobrane i ułożone, tworząc atmosferę szacunku i pamięci. Dodatkowo, transparentność działania tego zakładu zasługuje na podkreślenie. Klientom jest zapewniona klarowna informacja na temat wszystkich aspektów związanych z organizacją ceremonii pogrzebowej, co pozwala na spokojne i świadome podejmowanie decyzji w trudnym czasie żałoby. To profesjonalne podejście sprawia, że zakład zyskuje zaufanie rodzin i świadczy usługi na najwyższym poziomie.
Ewa Weronis napisał/a 12 stycznia, 2024
Bardzo wysoka jakość świadczonych usług, ogromne wsparcie, empatia, zrozumienie❤. Bardzo dziękujemy i wszystkim gorąco polecamy.
Zuzanna Psujek napisał/a 31 października, 2023
To co najbardziej nas poruszyło, to Wasza empatia i wsparcie w trudnym czasie. Wasza życzliwość i troskliwość sprawiły, że czuliśmy się bardziej komfortowo w obliczu straty i żalu. To nieocenione wsparcie pomogło nam przejść przez ten trudny okres.
Tadeusz M. napisał/a 12 października, 2023
Państwo z Róży okazali się bardzo pomocni i empatyczni. Poprowadzili nas przez wszystkie etapy organizacji pogrzebu. Pomogli z formalnościami, z wyborem kwiatów i trumny. Serdecznie polecam
Aleksandra Radacka napisał/a 29 września, 2023
Dziękuję Państwu wraz z moimi córkami za okazaną pomoc, profesjonalizm oraz serdeczność przy organizacji uroczystości pogrzebowej mojego Męża.
Klara Piecyk z rodziną napisał/a 4 września, 2023
Pragnę złożyć na Państwa ręce szczere podziękowania i wyrazy wdzięczności za tak piękną ceremonię i zaangażowanie wszystkich pracowników. Serdeczne Bóg Zapłać
Iwona Jacińska napisał/a 26 lipca, 2023
Wiem jak istotne są opinie innych dla osób, które chciałyby dokonać właściwego wyboru w tak trudnych chwilach jak organizacja pogrzebu. Każdy z nas chciałby pożegnać bliską osobę z należnym jej szacunkiem i piękną oprawą. Pogrzeb świecki, prowadzony przez Mistrza Ceremonii, trafił do serca każdej z przybyłych osób. Dziękuję Panie Tadeuszu za Pana kulturę osobistą, empatię i profesjonalizm. Formalności związane z pogrzebem załatwione bezproblemowo. Podczas ustaleń detali związanych z pogrzebem udzielono wszelkich wyjaśnień w każdej ważnej dla mnie kwestii. Panowie dbający o właściwy przebieg i oprawę ceremonii pogrzebowej wypełnili swoje obowiązki bez zarzutu. Dziękuję za piękne i wzruszające pożegnanie mojej Mamy.
Agnieszka Kozdryk napisał/a 21 lipca, 2023
Wasza delikatność, szacunek i profesjonalizm były zauważalne na każdym kroku, od pierwszego kontaktu aż do zakończenia ceremonii. Dzięki Państwa zaangażowaniu i staranności, mogliśmy spokojnie oddać naszego bliskiego na ostatnią drogę, wiedząc, że wszystko zostanie przeprowadzone z godnością i szacunkiem.
Barbara Siedlecka napisał/a 21 czerwca, 2023
Bardzo dziękuję za organizację pogrzebu mojej Mamy.Wszystko zorganizowane perfekcyjnie.Od Pań w biurze po Panów obsługujących ceremonię gorące podziękowania od całej rodziny.Barbara Siedlecka
Anna Sylwestrzak napisał/a 19 maja, 2023
Pragniemy podziękować Zakładowi Pogrzebowemu "Róża" za pomoc przy organizowaniu kremacji i pogrzebu Taty. Usługa była na najwyższym poziomie: sprawne załatwienie formalności, trafne porady, perfekcyjne opracowanie uroczystości pogrzebowych. Pracownicy uczestniczący w pogrzebie byli uroczyści, poważni, pełni szacunku dla zmarłego i rodziny, nienagannie ubrani. Piękna oprawa muzyczna i poetycka była w stanie zachwycić nawet osoby o bardzo wysokich oczekiwaniach. Dobrze się stało, że trafiliśmy na ten Zakład w tak trudnych chwilach. Polecamy.
Joanna Pawelczyk napisał/a 12 kwietnia, 2023
Smierć ukochanej osoby jest jednym z najtrudniejszych życiowych doświadczeń . Ból , rozpacz towarzyszą nam w każdej chwili tego czasu . Zwykła rozmowa nie mówiąc o jakimkolwiek działaniu wydają się ponad nasze siły. Szczególnie wówczas cenimy ludzi gotowych okazać Nam wsparcie . Pani Dorota Zwierzchowska z Zakladu Pogrzebowego Róża jest taką osobą. Pełna taktu , empatii , profesjonalizmu , perfekcyjnie zorganizowała uroczystość pogrzebową spełniając Nasze wszystkie pragnienia i oczekiwania . Jesteśmy Jej bardzo zobowiązani za taką postawę , dziekujemy . Pogrzeb odbył się 25.03.2023
Małgorzata S. napisał/a 18 marca, 2023
Podziękowania za zorganizowanie pogrzebu naszego Taty. Dziękuję za ogromną wyrozumiałość , cierpliwość i wrażliwość pracowników firmy. Wszyscy bardzo pomocni i życzliwi. Ogromne podziękowania dla Pani z oddziału w Chyloni za empatię, cierpliwość i pomoc w każdym aspekcie organizacji pogrzebu. Bardzo szybko załatwione wszystkie formalności, począwszy od USC, aż do samej ceremonii pogrzebowej. Wszystko zorganizowane profesjonalnie, z godnością i z zachowaniem ogromnego szacunku dla rodziny zmarłego. Firma godna polecenia.!
Ryszard N napisał/a 1 lutego, 2023
Firma z najwyższym profesjonalizmem i empatią. Z przystępną ceną i pełnym zaangażowaniem w tym co robią. Mogę tylko podziękować i polecić wszystkim, którzy muszą przejść przez ten smutny moment życiowy.
Kalina G napisał/a 9 stycznia, 2023
Lepiej nie mogliśmy z mężem trafić w tej tragicznej sytuacji. Nie wiedzieliśmy nic o organizacji pogrzebu, a co gorsza, o wypełnianiu dokumentów do niego potrzebnych. Zakład Róża ze wszystkim nas wsparł, a dokumenty zostały za nas poprawnie wypełnione. Dziękuję za tak ogromną pomoc - są Państwo niesamowici
Dominika Walkowska napisał/a 31 grudnia, 2022
Serdecznie dziękujemy zakładowi Róża za piękną oprawę podczas pogrzebu naszego wujka Jana. Pani z biura bardzo z pomocna, zaś Panowie którzy brali udział w pochówku wykonali to z bardzo dużym szacunkiem i zaangażowaniem. Uroczystość choć smutna w pięknej oprawie. Piękna oprawa florystyczna, co jest rzadkością w innych zakładach pogrzebowych. Mimo, że nie życzę nikomu tak smutnej uroczystości, ten zakład będę polecać z całego serca, oby tylko się nie zmienił i nie spoczął na laurach. Dziękuję w imieniu całej rodziny.
Bartosz Walczuk napisał/a 30 grudnia, 2022
9 miesięcy temu W tym ważnym dla nas dniu,zaklad pogrzebowy Róża stanął na wysokości zadania, babcia była częścią nas i chcieliśmy ją godnie pożegnać... bardzo profesjonalne podejscie pana Sebastiana sprawilo, że nie musieliśmy o niczym myśleć w tym przytłaczającym dla nas dniu...zajął się wszystkim od początku do końca.. sam pogrzeb przygotowany bardzo profesjonalnie, trąbka, winda, piękny karawan , masa kwiatów, na koniec przepiękne przemówienie.... POLECAM! Jeszcze raz bardzo dziękujemy!
Paweł Wikowski napisał/a 8 grudnia, 2022
Profesjonalna firma, która ma ogromne doświadczenie oraz z zangażowaniem świadczą swoje usługi. Piękna oprawa muzyczna i florystyczna, wzruszająca ceremonia